Moderskabets Spejl: Inspirerende fortællinger og portrætter af Mødre og Døtre - Støt min bogudgivelse!

2.500,00 kr. 1.92% of 130.000,00 kr.

7

crowdfunders

10

days left
Vibe Juul Sannig @Vibe

medlem siden 29. juli

Funders

Regina Andersen supported with a secret amount · 2 days ago


Bianca Palshede supported with 150,00 kr. · 15 days ago

På vegne af mine døtre og jeg.

Cecilia Sannig supported with a secret amount · 1 month ago
An anonymous person supported with 1.250,00 kr. · 1 month ago

Held og lykke fra NG

Heidi Maxmiling supported with 100,00 kr. · 1 month ago

Selvfølgelig vil jeg støtte 🤗

Adam Sannig supported with a secret amount · 1 month ago

Denne bog skal selvfølgelig laves!! 

Lilian Schmidt Sannig supported with 250,00 kr. · 1 month ago

Vi ser frem til at læse det samlede projekt.

DU STØTTER DET GODE FORMÅL & KUNSTEN
Donation from 100,00 Støt projektet fordi du har lyst til at bidrage til det gode formål & kunsten. Tusind tak.
DU STØTTER DET GODE FORMÅL & KUNSTEN OG FÅR DIT NAVN I BOGEN UNDER TAK
Donation from 250,00 Støt projektet fordi du har lyst til at bidrage til det gode formål & kunsten og få dit navn med under tak til bidragydere i bogen samt en personlig takkemail fra mig.
DU FÅR 1 EKSEMPLAR AF BOGEN, STØTTER DET GODE FORMÅL & KUNSTEN OG FÅR DIT NAVN I BOGEN UNDER TAK
Donation from 1.250,00 Støt projektet og bidrag til det gode formål & kunsten, få dit navn med under tak til bidragydere i bogen, en personlig takkemail fra mig samt tilsendt et eksemplar af bogen. 
DU INVITERES TIL VIP-BOGFERNISERING (2 PERS.), FÅR 1 EKSEMPLAR AF BOGEN, STØTTER DET GODE FORMÅL & KUNSTEN OG FÅR DIT NAVN I BOGEN UNDER TAK
Donation from 2.500,00 Støt projektet, bidrag til det gode formål & kunsten, få dit navn med under tak til bidragydere i bogen, få et signeret eksemplar af bogen og bliv inviteret med til VIP bogfernisering (2 gæster) i hovedstadsområdet, hvor du får mulighed for at møde fotografen, journalisten og nogle af de medvirkende kvinder. (Bogen udleveres til bogfernisering – alternativt får du den tilsendt/bragt).
DU INVITERES TIL VIP-BOGFERNISERING (2 PERS.), FÅR 2 EKSEMPLARER AF BOGEN, STØTTER DET GODE FORMÅL & KUNSTEN OG FÅR DIT NAVN I BOGEN UNDER SPECIEL TAK
Donation from 5.000,00 Støt projektet, bidrag til det gode formål & kunsten, få dit navn/firmanavn med under en speciel tak til større bidragydere i bogen, få 2 signerede eksemplarer af bogen og bliv inviteret med til VIP bogfernisering (2 gæster) i hovedstadsområdet, hvor du får mulighed for at møde fotografen, journalisten og nogle af de medvirkende kvinder. (Bøgerne udleveres til bogfernisering – alternativt får du dem tilsendt/bragt).
DU FÅR EN PERSONLIG FOTOSESSION M. FOTOGRAFEN, INVITERES TIL VIP-BOGFERNISERING (2 PERS.), FÅR 2 EKSEMPLARER AF BOGEN, STØTTER DET GODE FORMÅL & KUNSTEN OG FÅR DIT NAVN I BOGEN UNDER SPECIEL TAK
Donation from 10.000,00 Støt projektet, bidrag til det gode formål & kunstenx, få dit navn/firmanavn med under en special tak til større bidragydere i bogen, få 2 signerede eksemplar af bogen og bliv inviteret med til VIP bogfernisering (2 gæster) i hovedstadsområdet, hvor du får mulighed for at møde fotografen, journalisten og nogle af de medvirkende kvinder. Få derudover en personlig portrætfotosession med fotografen i hendes fotostudie på Kronborg Slot i Helsingør og 2 digitale redigerede portrætter af dig selv. (Bøgerne udleveres til bogfernisering – alternativt får du dem tilsendt/bragt).
Partnerskaber