Moderskabets Spejl: Inspirerende fortællinger og portrætter af Mødre og Døtre - Støt min bogudgivelse!

2.500,00 kr. 1.92% of 130.000,00 kr.

7

crowdfunders

10

days left
Vibe Juul Sannig @Vibe

medlem siden 29. juli

Om projektet


Hjælp mig med at bringe inspirerende historier og portrætter om Mødre & Døtre til live!

LIDT OM BAGGRUNDEN FOR PROJEKTET:

Dette projekt blev inspireret af min egen rejse som mor til min dejlige datter, Ulrikke, for otte år siden. Moderskabets glæder, udfordringer, ansvar og betydning for at forme og udvikle et andet menneske har fascineret mig dybt og givet mig lyst til at udforske, hvordan andre kvinder oplever og tænker om moderskab.

FORMÅLET MED PROJEKTET:

Mit mål med projektet er at skabe en dyb refleksion over moderskab og mor-datter relationer. Der findes utallige forestillinger og forventninger i samfundet om, hvordan man bør være og opføre sig, når man bliver – og er - mor. Mit håb med dette projekt er, at der ikke er nogen kvinder, der vil føle sig ”forkerte” pga. deres ”samfundstabuiserede” følelser eller tanker om dét at være mor eller datter. Jeg ønsker derfor at udbrede 15 inspirerende og personlige fortællinger og portrætter, så andre kan spejle sig i dem, finde trøst, indsigt og forståelse. Hertil håber jeg at skabe en følelse af fællesskab og støtte omkring moderskab og kvindelige relationer.

PROJEKTETS MÅL:

UDGIVELSE AF EN SMUK BOG MED INTERVIEWS & FOTOGRAFISKE PORTRÆTTER

  • I samarbejde med Gads Forlag planlægger jeg at udgive en bog, der indeholder ærlige og rørende fortællinger fra 15 kendte danske kvinder og deres døtre. Disse historier, der er skrevet af journalist Karen Løth Larsen og ledsaget af mine fotografier, vil skabe et gribende portræt af moderskabets mange facetter.
  • Bogen bliver en større hardcover-udgivelse på ca. 250 sider, hvoraf 100 sider vil være dedikeret til fotografier.
  • Forventet udgivelse i starten af 2025.

MEDVIRKENDE KVINDER:

Jeg har været utrolig heldig, at følgende fantastiske kvinder og deres døtre har haft lyst til at deltage i projektet:

  • Ane Cortzen - arkitekt
  • Clara Sofie – sanger, sangskriver & musiker
  • Dak Wichangoen - Michelinkok
  • Ditte Okman – journalist & podcastvært
  • Janni Pedersen – krimiforfatter & TV-vært
  • Jeannette Ehlers – kunstner & instruktør
  • Julie Agnete Vang - skuespiller
  • Julie Berthelsen - sanger
  • Karen Ellemann - generalsekretær i Nordisk Ministerråd
  • Katrine Bille - børnetv-vært, forfatter & sanger
  • Katrine Foged Thomsen - konditor
  • Liselotte Lyngsø - fremtidsforsker
  • Liv Utzon - modedesigner
  • Lone Hertz – skuespiller & instruktør
  • Rikke Hørlykke – coach & tidl. håndboldspiller

Vi har diskuteret emner som kærlighed, frygt, graviditet, kropsopfattelse, abort, tabuer, frygten for at miste, bekymringer, dårlig samvittighed, nærvær, konflikter, generationskløfter, køn, dødelighed, forandring og meget mere.


HVORFOR HAR JEG BRUG FOR STØTTE:

Jeg har allerede brugt mange, mange timer på dette projekt (også på sideløbende fondsansøgninger), og nu håber jeg på din støtte for at få det færdiggjort. Jeg har Gads Forlag,  15 fantastiske kvinder og deres døtre samt et væld af smukke portrætfotos og gribende fortællinger klar. Nu mangler jeg ”blot” de nødvendige økonomiske midler til at bringe bogen til live.

SÅDAN KAN DU STØTTE:

  1. Donér et selvvalgt beløb: Uanset om det er 100 kr., 1.500 kr., 5.000 kr. eller hvad du ønsker. Ethvert bidrag hjælper.
  2. Vælg en reward: Få noget tilbage for din støtte.
  3. Bliv ambassadør: Del projektet med dit netværk på sociale medier eller via e-mail.

DIN STØTTE VIL GÅ TIL:

  • Bogproduktion: Gads Forlag vil gerne udgive, men jeg skal selv skaffe halvdelen af midlerne til produktionen, tekstarbejde, grafisk arbejde, m.m. (110.000 DKK).
  • Andet: Crowdfunding-platformens gebyr (9%), MOMS og udgifter til rewards.

HVORFOR STØTTE?

1) Bidrag til et meningsfuldt kulturelt og kunstnerisk projekt

  • Din støtte vil hjælpe med at bringe vigtige og inspirerende historier frem i lyset, hvilket kan have en indvirkning på mange menneskers liv. 

2) Øget synlighed og anerkendelse

  • Som sponsor vil du få eksponering i bogen, som sandsynligvis vil tiltrække medieopmærksomhed.

3) Støt kvinders stemmer

  • Ved at støtte dette projekt hjælper du med at give kvinder en platform til at dele deres oplevelser og refleksioner over moderskab og relationen mellem mødre og døtre.

CITATER FRA DEN KOMMENDE BOG:

”Jeg var simpelthen så̊ lykkelig. Det er den fuldstændige ultimative kærlighed. Jeg vil gøre alt for dig.” (Janni Pedersen, krimiforfatter & tv-vært, til sin datter Nana)

”Men det er jo hårdt arbejde at være på barsel. Man kan godt blive lidt ensom, baby siger jo ikke noget.” (Katrine Bille, børnetv-vært & sanger)

”Pludselig var det omvendt. Det var mig, der kunne trøste hende og være der for hende. Jeg mærkede sådan en voksenhed i mig selv. Det var mig, der stod og trøstede min mor. […] Jeg tror, min morfars død var et af de tidspunkter, jeg har mærket hendes sårbarhed helt oprigtigt. Hvor hun har haft tillid til, at hun kunne vise mig den side af hende.” (Olivia om sin mor, Karen Ellemann, generalsekretær)

”For mig har det største været at få børn. Men jeg har taget det med en helt anden selvfølgelighed, end det, I sidder og taler om. Dengang havde børn jo ikke samme placering som i dag. Overhovedet ikke. Det var jo bare noget, man fik.(Lone Hertz, skuespiller & instruktør)

”Det sekund Agnes kom, der vidste jeg godt, hvad min vigtigste opgave resten af livet var. I modsætning til min egen opvækst har jeg altid prioriteret mine børn først. Det var slet ikke svært.” (Ane Cortzen, arkitekt)

OM MIG:

Jeg er Vibe Juul Sannig, 46 år, gift og mor til Ulrikke på 8 år. Som antropolog og passioneret fotograf har jeg de seneste år arbejdet med temaet mødre & døtre. Jeg har fotostudie og galleri ved Kronborg Slot i Helsingør. Se mere på min hjemmeside: www.vibe-photo.dk og følg med på Instagram: vibejuulsannig_photographer.

OM JOURNALISTEN KAREN LØTH LARSEN:

Karen er 56 år, mor til 2 voksne sønner og farmor til lille Kaj. Hun er uddannet journalist med 15 års erfaring fra DR som tv-, radio- og webjournalist, redaktør og udviklingskonsulent samt 10 års erfaring som underviser, lektor, facilitator og kommunikatør. Og så skriver hun levende og godt.

TAK:

Tak for din tid. Jeg er taknemmelig for enhver støtte, du kan give. Din hjælp er afgørende for, at jeg kan realisere dette smukke projekt og dele disse inspirerende historier og fotografiske portrætter med verden.


Vibe Juul Sannig

Fotograf, forfatter & antropolog


Flexible funding

Flexible funding er en funding måde man bruger, når projektet endelige gennemførelse ikke er afhængig af at man opnår 100 % funding, eller mere. Så pengene udbetales til projektindehaveren, selvom målet ikke nås.

Læs mere om flexible funding her

DU STØTTER DET GODE FORMÅL & KUNSTEN
Donation from 100,00 Støt projektet fordi du har lyst til at bidrage til det gode formål & kunsten. Tusind tak.
DU STØTTER DET GODE FORMÅL & KUNSTEN OG FÅR DIT NAVN I BOGEN UNDER TAK
Donation from 250,00 Støt projektet fordi du har lyst til at bidrage til det gode formål & kunsten og få dit navn med under tak til bidragydere i bogen samt en personlig takkemail fra mig.
DU FÅR 1 EKSEMPLAR AF BOGEN, STØTTER DET GODE FORMÅL & KUNSTEN OG FÅR DIT NAVN I BOGEN UNDER TAK
Donation from 1.250,00 Støt projektet og bidrag til det gode formål & kunsten, få dit navn med under tak til bidragydere i bogen, en personlig takkemail fra mig samt tilsendt et eksemplar af bogen. 
DU INVITERES TIL VIP-BOGFERNISERING (2 PERS.), FÅR 1 EKSEMPLAR AF BOGEN, STØTTER DET GODE FORMÅL & KUNSTEN OG FÅR DIT NAVN I BOGEN UNDER TAK
Donation from 2.500,00 Støt projektet, bidrag til det gode formål & kunsten, få dit navn med under tak til bidragydere i bogen, få et signeret eksemplar af bogen og bliv inviteret med til VIP bogfernisering (2 gæster) i hovedstadsområdet, hvor du får mulighed for at møde fotografen, journalisten og nogle af de medvirkende kvinder. (Bogen udleveres til bogfernisering – alternativt får du den tilsendt/bragt).
DU INVITERES TIL VIP-BOGFERNISERING (2 PERS.), FÅR 2 EKSEMPLARER AF BOGEN, STØTTER DET GODE FORMÅL & KUNSTEN OG FÅR DIT NAVN I BOGEN UNDER SPECIEL TAK
Donation from 5.000,00 Støt projektet, bidrag til det gode formål & kunsten, få dit navn/firmanavn med under en speciel tak til større bidragydere i bogen, få 2 signerede eksemplarer af bogen og bliv inviteret med til VIP bogfernisering (2 gæster) i hovedstadsområdet, hvor du får mulighed for at møde fotografen, journalisten og nogle af de medvirkende kvinder. (Bøgerne udleveres til bogfernisering – alternativt får du dem tilsendt/bragt).
DU FÅR EN PERSONLIG FOTOSESSION M. FOTOGRAFEN, INVITERES TIL VIP-BOGFERNISERING (2 PERS.), FÅR 2 EKSEMPLARER AF BOGEN, STØTTER DET GODE FORMÅL & KUNSTEN OG FÅR DIT NAVN I BOGEN UNDER SPECIEL TAK
Donation from 10.000,00 Støt projektet, bidrag til det gode formål & kunstenx, få dit navn/firmanavn med under en special tak til større bidragydere i bogen, få 2 signerede eksemplar af bogen og bliv inviteret med til VIP bogfernisering (2 gæster) i hovedstadsområdet, hvor du får mulighed for at møde fotografen, journalisten og nogle af de medvirkende kvinder. Få derudover en personlig portrætfotosession med fotografen i hendes fotostudie på Kronborg Slot i Helsingør og 2 digitale redigerede portrætter af dig selv. (Bøgerne udleveres til bogfernisering – alternativt får du dem tilsendt/bragt).
Partnerskaber