Idéen, rejsen og entreprenørskabet

0,00 kr. 0.00% of 5.500,00 kr.

0

crowdfunders
expired
Anders Holmgaard @8983160237

medlem siden 3. maj, 2015

Om projektet

Idéen, rejsen og entreprenørskabet


Bag kulisserne i entreprenørskabets kunst


Alle kender den ekstatiske tilfredsstillelse, det giver, når man lykkes med sin idé og den knugende følelse af fiasko, når man ikke gør. Disse universelle følelser spiller Idéen, rejsen og entreprenørskabet på.

Vi, Anders Holmgaard og Louise Boll, er 25 år og nyuddannede fra hhv. Journalisthøjskolen og Det Jyske Musikkonservatorium i Århus. Vi har begge erfaring med entreprenørskab, men vi vil gerne sprede budskabet, så kommende iværksættere kan blive inspireret til at kaste sig ud i deres egne idéer.

Derfor er vi i gang med en ca. 30 minutter lang dokumentar. Her følger seeren kvartetten Tirilil, der tager på en rejse fra idé til virkelighed.

Filmen dokumenterer i løbet af et halvt år både opture og nedture og skal undervejs belyse, hvordan gruppen reflekterer over deres entreprenørielle proces, imens den foregår.

Dokumentaren vil vise, hvordan man kan idéudvikle, netværke, planlægge, fundraise, sælge, og løse de forudsete og uforudsete udfordringer, man oplever som ung entreprenør.

Historien

Optagelserne til dokumentaren startede for et halvt år siden, og projektet kulminerer d. 10. juli, hvor gruppen gennemfører en koncerturnéen “Omfavnet af lyd” i Bornholms rundkirker.

Tirilil har i forbindelse med koncertrækken hentet hjælp udefra. De har allieret sig med både markedsføringsøkonom Maria Breiner Nielsen, som varetager fundraising, samt den anerkendte islandske komponist, Hafsteinn Thorolfsson. Han har fået til opgave at komponere fire satser, specielt egnede til rundkirkernes akustik.

Hver sats skal uropføres i en af de fire kirker. Tilsammen danner de et helt værk, som opføres samlet i Østerlars kirke til en afslutningskoncert.

Musikken er inspireret af den bornholmske natur og kultur. Ligeledes anvendes digte af Gustaf Munch Petersen og Martin Andersen Nexø, hvis tekster inspirerer både musik og lyrik i værkerne. Begge digtere er valgt på grund af deres særlige tilknytning til Bornholm.

Dokumentarens formål er at vise, hvordan et entreprenørskabs-projekt bliver til virkelighed. På den måde kan det inspirere kommende entreprenører på tværs af uddannelsesinstitutioner. Projektet vil give seeren et blik bag kulisserne i entreprenørskabets kunst. Turnéen til Bornholm i juli 2016 vil blive brugt som omdrejningspunkt for udformningen af filmen som undervisningsmateriale

Vi har allerede lavet en aftale med Det Jyske Musikkonservatorium i Århus, som gerne vil bruge filmen i undervisningen. Og de penge, I kommer til at give, går hverken til løn eller dyre hotelværelser. De går til transport og overnatning og hvis vi er heldige også lidt udstyr.

På forhånd tak.
Partnerskaber