Støt en ung passioneret syrisk guitarist

3.000,00 kr. 100.00% of 3.000,00 kr.

12

crowdfunders
expired
Sejeste Unge @2040327082

medlem siden 10. august, 2017

Om projektet

Mit navn er Abian Naser, jeg er 18 år gammel. Jeg kom til Danmark som 15 årig som uledsaget flygtning fra Syrien. I juni 2017 er jeg flyttet i min egen lejlighed i Kolding men har siden mit 15. år boet på diverse børneasylcentre og døgninstitutioner i Danmark.

 

Mine forældre samt 3 mindre søskende kom til Danmark ved familiesammenføring i juli 2016 men valgte at flytte tilbage til Syrien i februar 2017. Det har berørt mig meget, at mine forældre valgte at flytte tilbage og efterlod mig tilbage i Danmark. Jeg ønskede ikke at tage med tilbage til Syrien, da jeg vil leve i et fredeligt land, udvikle mig og have mulighed for at få en god uddannelse. Jeg savner meget min familie og tænker meget på dem.

 

Jeg har gået på sprogskole i 2 år og startede på VUC basis i en kort periode men jeg stoppede, da jeg var den yngste i klassen og jeg havde svært ved at finde min rolle der. Samtidig var jeg fuld af sorg over, at mine forældre valgte at flytte tilbage til Syrien, og jeg havde derfor svært ved at koncentrere mig om skolen.

 

I min barndom i Syrien gik jeg til klaverspil. I dag spiller jeg stadig klaver og har samtidig fundet mig mit andet instrument, som er klassisk guitar (selvlært). Jeg elsker når jeg spiller guitar fordi jeg lever mig ind i en verden fyld med følelser og fordybelse. Jeg føler, at jeg ved guitarspil kan udtrykke mine følelser, så det bliver en form for selvterapi for mig.

 

Min største drøm lige nu, er at gennemføre et højskoleophold på Musik og teaterhøjskolen i Toftlund, som jeg startede på, den 4. august 2017. På højskolen har jeg musik på linje, hvor jeg dygtiggøre mig i guitarspil. Derudover lærer jeg om dansk kultur og sprog og får udviklet et godt socialt netværk.

 

Til at dække mine udgifter forbundet med højskolen har jeg fået bevilliget et økonomisk tilskud fra Børnehjælpsdagens Drømmebank på kr. 10.000 og jeg søger nu et tilskud til at dække mine sidste udgifter på kr. 3.000.

 

Jeg håber og tror på, at mit danske sprog, mit sociale netværk og mit guitarspil vil blive udviklet i forbindelse med et højskoleophold. Jeg er en meget ambitiøs og arbejdsom ung mand, som ønsker og drømmer om et godt og spændende liv i Danmark. Når jeg kommer tilbage fra højskoleopholdet, skal jeg starte på VUC Basis i Kolding og i min fritid skal jeg påbegynde en mentoruddannelse i Værestedet Space i Kolding.
Partnerskaber