Rejs med til Sydafrika!

10.930,00 kr. 109.30% of 10.000,00 kr.

42

crowdfunders
expired
Jannie Fjordside @9276597160

medlem siden 6. april, 2017

Om projektet

Jeg hedder Jannie Elisa Fjordside, og jeg har startet projektet her for at give min første bog Tilbage til Transkei - Historien om mit Sydafrika den bedst mulige start på dens rejse ud i verden. Jeg håber, du vil være med!

Tilbage til Transkei - Historien om mit Sydafrika er et personligt vidnesbyrd om og fra Sydafrika under apartheid. Bogen er blevet til gennem et års interviews og samtaler med bogens hovedperson, Merna Nørgaard, hvis tiptipoldefar emigrerede fra Storbritannien til Kap Kolonien i 1820.

Mit møde med Merna Nørgaard har ikke blot ført mig tilbage til Sydafrika i årene 1932-76, hvor handlingen udspiller sig, men også endnu længere tilbage i historien - og ud ad verdenshistoriske grene, jeg ikke havde forudset. Det har været en stor oplevelse, og jeg håber, at rigtig mange vil rejse med mig tilbage - til Mernas Sydafrika.

Ved at tage del i crowd funding-kampagnen hjælper du mig til at øge mit første oplag, som er på vej i trykken. Og støtter du med mindst 180 kroner, hjælper du mig til at kunne fejre bogens udgivelse - både økonomisk og socialt, for du er selvfølgelig inviteret med til festen.

 

 
Ebogs-pakken
Donation from 100,00 Støtter du med mindst 100 kroner, får du tilsendt bogen som e-bog (pdf) - husk at angive din emailadresse
HURRA-pakken
Donation from 180,00 Støtter du med mindst 200 kroner, får du et trykt eksemplar af bogen og invitation til at fejre udgivelsen sammen med mig.
HURRA+Surprise-pakken
Donation from 250,00 Støtter du med mindst 300 kroner, får du ud over et trykt eksemplar og invitation til release-festen en overraskelse med i købet.
HURRA+Tid-til-ord-pakken
Donation from 600,00 Du får: Trykt eksemplar af bogen og invitation til releasefest + Tid til ord! - Det kan være en times foredrag eller oplæsning fra bogen (hvis du er medlem af en forening eller har en café, hvis du vil holde et særligt arrangement for vennerne eller på arbejdspladsen) - eller det kan et privat kommakursus eller feedback på noget, du selv har skrevet. For mindstebeløbet for du op til halvanden time - giver du mere, får du mere tid svarende til ekstrabeløbets størrelse:)
Den crazy ord-og vin-pakke
Donation from 1.000,00 Støtter du med mindst 1000 kroner, kan du invitere venner på en aften med selskab med stor litteratur og lækre vine - med en privat vinsmagning kombineret med oplæsning fra nogle af litteraturens sværvægtere. Støtter du med 1000 kroner, kan du invitere 4 venner med - lægger du 150 oveni, kan du invitere én mere. Og så videre. NB: denne her er god til polterabender og fødselsdage ;)
Partnerskaber